Kategorier
Projektor

Varför du ska hyra projektor till filmkvällen i Stockholm

När det kommer till filmkvällar i Stockholm så är det lika viktigt att hyra en projektor som det är att mikra popcorn, blanda drinkar och beställa pizzor.

Inte alla av oss hade turen att växa upp med regelbundna filmkvällar, men vi som hade det vet just hur betydelsefulla de var. Hela klassen, plus det udda syskonet, samlad i vardagsrummet på diverse soffor, fåtöljer, kuddar och filtar, där en efter en somnade in tills bara en själ var vaken vid gryningens ljus.

Skräckfilmsmaraton på hösten, Sagan om ringen-maraton på vintern (extended edition såklart), John Hughes-maraton på sommaren innan du blev gammal nog att inse hur problematiska karaktärerna egentligen var – så många minnen. Men tänk hur mycket bättre det hade varit om ni istället för den där tjock-tv:n hade haft en riktig projektor?

Genom att hyra en projektor i Stockholm kan ni skapa nya minnen tillsammans

Genom att hyra projektor i Stockholm kan ni återigen ta tillbaka de månatliga filmkvällarna och skapa nya minnen. Och jo visst, tv-apparaterna har blivit större sedan barndomen, men det är fortfarande bara med en projektor som du kan återskapa känslan av en autentisk bioupplevelse.

Och då har vi inte ens pratat om det faktum att många av dagens projektorer är bärbara och trådlösa. Med andra ord, du kan ta med dem vart som helst. Det vill säga, möjligheterna är oändliga. Bakgårdsbio, tältbio, road trip-bio, i taket i sängen-bio, sidan av grannlägenhetens yttervägg-bio. Okej, kanske inte den sista.