Om oss

Välkommen till en sida som ska lotsa dig rätt i frågor om IT och ny teknik. Vi brinner för dessa ämnen och enligt oss så lever vi en tid som ständigt bjuder på nya överraskningar – positiva sådana. Vad har egentligen hänt under de senaste tio åren och vad har framtiden i sitt sköte? Vi skulle säga att det är oöverträffat.

Tänk bara på hur det såg ut för 10-20 år sedan och jämför det mot idag. Tänk sedan hur det skulle kunna se ut 20 år framåt i tiden med AI, med smarta städer och med all annan teknik som bultar på våra dörrar. Det är spännande, kittlande – och skrämmande. Tekniken måste följa vår moral och vår etik. Den finns där redan nu, men i fel händer så kan det bli katastrofala följde för hela mänskligheten. I rätt händer kan vi få liv som ingen annan generation ens vågat drömma om.

Vi vill titta framåt, men detta utan att ta steget bort från vår nutid och mer vardagliga frågor om IT och teknik. Hur kan ditt företag implementera nya system – vilka ska ni satsa på – och spara pengar, få en mer effektiv organisation och vilka säkerhetsfrågor måste ni lägga fokus på? Det senare är intressant. Hur säkra lösningar har ni – och vilken data finns, utan er vetskap, tillgängliga för andra? Vi ska titta närmare på detta och ge tips, råd och ny kunskap om dessa frågor. Välkommen!