Kategorier
Fastighet

Ärendehanteringssystem smidigt för fastighet

I en fastighet är det mycket att hålla ordning på. Det är renoveringar, kontroller av larm samt felanmälningar. Ett ärendehanteringssystem kan skapa kontroll.

Skrivbordet på Eriks kontor var belamrat med papper. De korgar han skaffat för att sortera de olika ärendena hade inte fungerat. Datorn såg ut som om den skulle delta i en fest med alla de färgglada post it-lapparna. Var hade han lagt den där felanmälan han hade fått från fru Larsson i B?

Det tog honom hela femtio minuter att hitta den. Då hade han gått igenom varenda hög, och precis som det alltid var, låg det i den sista. Han hade ont i magen och halsbrännan var olidlig. Det måste få ett slut annars skulle det sluta illa. Han behövde hjälp med att organisera arbetet.

Ärendehanteringssystem är bra för hälsan

Följande dag började han leta efter någon som kunde hjälpa honom i jobbet. Det var nu prio ett på agendan. Till sist hittade han ett IT-företag som erbjöd program med ärendehanteringssystem för fastighet. Efter att ha läst igenom företagets hemsida kontaktade han dem och fick tid för ett möte. De behövde tillsamman undersöka vad han specifikt behövde.

Efter att ha suttit ner tillsammans hade de kommit fram till en lösning som passade hans företag. De visade hur det fungerade och förklarade att det även fanns en app. Med den kunde han på sin mobil se vad som gjordes och vad som var gjort. Samt planera inför framtida ärenden i bolaget. Erik kände sig nöjd och såg fram emot när allt var på plats.